Zo-vr vóór 23:59 besteld = morgen in huis Gratis verzending > €50!

+32(0) 33 699693 | |

Maak kennis met CCLL!

Koffiefanaat Dirk Jan is de bedenker van ccll. Wanneer klanten naar onze andere webwinkel Eccellente belde vroeg de klant regelmatig “hoe schrijf ik Eccellente?” Het antwoord van Dirk Jan daarop was: “Eccellente, dubbel C dubbel L”. De naam ccll is in principe de makkelijke versie van Eccellente. De website is ook zo gemaakt, het is iets compacter dan Eccellente.

Het is onze missie om een breed assortiment functionele en praktische huishoudelijke gebruiksartikelen aan te bieden tegen eerlijke prijzen, zodat zoveel mogelijk mensen in staat zijn deze artikelen te kopen.
Iedere dag doen wij ons uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, daarom hebben we meerdere productexperts in ons team. Ze stellen zich graag voor:


lianne

Hallo, mijn naam is Lianne, ik ben de reinigingsexpert van ccll

Wat doe je iedere dag als eerste wanneer je op je werk komt?
Elke morgen ben ik als eerste op kantoor, in alle rust start ik alles op en zet ik alvast een heerlijke kan koffie. Een voor een komen de medewerkers binnen en kunnen ze direct genieten van een heerlijke kopje koffie of thee.

Wat vind je zo leuk aan je werk?
De interactie tussen de collega's, de openheid in het klantcontact en het onderlinge wederzijds respect zorgen voor een gezellige werksfeer op kantoor. Wij denken in mogelijkheden en oplossingen!

Wat zijn je werkzaamheden?
Geen dag is hetzelfde, ik vind het heerlijk om te werken en in mijn beleving zitten er dan ook altijd te weinig uren in een werkdag. Ik ben verantwoordelijk voor alle dagelijks zaken en zorg ervoor dat iedereen zo goed mogelijk kan functioneren. Daarnaast doe ik de kwaliteitscontroles en verzorg ik de inkoop van producten. Als het gaat om reiniging van koffiemachines, dan kan ik je alles vertellen.

Wat is je favoriete koffie/thee soort?
Je maakt mij blij met een heerlijk cappuccino, gemaakt met verse melk uit een gereinigde machine. Genieten van de mooie dingen in het leven!

 

wilma

Hallo, mijn naam is Wilma, ik ben de waterfilterspecialist van ccll

Wat doe je iedere dag als eerste wanneer je op je werk komt?
Het allereerste wat ik ’s ochtends doe is de klantenservice systemen nalopen en alle mails, chats en voicemails van de avond ervoor nalopen. Hierdoor weet ik gelijk hoe alles ervoor staat. Ik zorg ervoor dat ze zo snel mogelijk beantwoord worden.

Wat vind je zo leuk aan je werk?
Het leuke aan mijn werk is dat het zo veelzijdig is.

Wat is je favoriete koffie/thee soort?
Persoonlijk vind ik filterkoffie de allerlekkerste koffie! ‘s Ochtend op kantoor drinken we altijd eerst een pot filterkoffie met z’n allen.

Wat zijn je werkzaamheden?
Bij ccll ben ik verantwoordelijk voor de administratie en doe ik de klantenservice. Grote kans dat als je belt dat je mij aan de lijn krijgt!

 

john

Hallo, mijn naam is John, ik ben de melkreinigingsexpert van ccll

Wat doe je iedere dag als eerste wanneer je op je werk komt?
Mijn dag begint meestal om 10u. Omdat ik altijd iets langer doorwerk mag ik ook wat later beginnen. Als eerste loop ik een rondje door het magazijn om ervoor te zorgen dat alles er pico bello uitziet.

Wat vind je zo leuk aan je werk?
Het leuke aan mijn werk is de vrijheid. Ik deel de dag zelf in en zorg ervoor dat orders goed ingepakt worden.

Wat is je favoriete koffie/thee soort?
Aan het begin van de middag drink ik een heerlijke bonen koffie op kantoor. ’s Ochtends en ’s avonds drink ik eigenlijk het liefste thee!

Wat zijn je werkzaamheden?
Ik ben bij ccll verantwoordelijk voor het magazijn. De goederen inslag en uitslag organiseer ik en zorg ervoor dat het magazijn en orderverzamelen goed loopt.dirk jan

Hallo, mijn naam is Dirk Jan, ik ben de ontkalkingsexpert van ccll

Wat doe je iedere dag als eerste wanneer je op je werk komt?
Zodra ik op kantoor kom controleer ik altijd als eerste of alle orders ’s avonds het magazijn goed zijn verlaten en aan PostNL zijn overgedragen. Omdat ons magazijn tot 23:59u orders verstuurt en ik wil zeker weten dat alle klanten de volgende dag hun order ontvangen. De rest van van mijn tijd ben ik bezig met marketing en website verbeteringen. Ook onderhoud ik de contacten met onze leveranciers.

Wat vind je zo leuk aan je werk?
Het leuke aan mijn werk is het feit dat we snel oplossingen kunnnen bedenken. We doen alles wat mogelijk is voor onze klanten!

Wat is je favoriete koffie/thee soort?
Op het einde van een werkdag maak ik altijd een ‘café con leche’ – een spaanse koffie met hete melk. Heerlijk als beloning na een dag hard werken! Verder drink ik ’s ochtends filterkoffie en ‘s middags bonenkoffie of een espresso.

Niemand zal dit begrijpen maar ik heb ontzettend veel plezier in het ontkalken van de waterkoker of koffiemachine! Ik kan daar echt blij van worden!

 

___
We willen de onderstaande informatie vooral niet wegcijferen. Deze gegevens kunnen nog wel eens van pas komen.

 

Algemene Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam
Everlake eCommerce BV

Email
hallo@ccll.be
Op werkdagen binnen 4 uur een antwoord.

Telefoon
+31(0) 5858 12045
+32 (0) 3369 9693
Op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur.

Postadres
Postbus 190
8600 AD SNEEK, Nederland

Bezoekadres
Steenhouwersstraat 2A
8601 WD SNEEK, Nederland

Magazijn
Zeelandhaven 6
3433 PL NIEUWEGEIN, Nederland

De lange nummers... 
KvK-nummer 68553633
BTW-nummer NL857495197B01
Rabobank IBAN | BIC NL86RABO 0320967530 | BIC - RABONL2U